29,99€
Het leven in een Bourgondisch dorpje, de geschiedenis van het kaasplateau, taaie biefstuk eten in het Parijse Quartier Latin... in dit boek mengt Onno Kleyn op zijn onnavolgbare wijze avonturen en informatie over Frankrijk door elkaar. Voor de Fransen zijn eten en tafelen zó belangrijk dat Kleyn in Frankrijk een tweede vaderland vond. Ga met hem op reis door de ‘hexagoon’, van Normandië tot de Provence, van de Elzas tot de Spaanse grens, en smul van de beschrijvingen en de bijna 120 recepten die Kleyn kookte op een campinggasje of in de keuken van zijn Franse huis. Mijn Frankrijk is een boek om van kaft tot kaft te lezen!
‘Onno Kleyns Mijn Frankrijk is niet alleen voor de lezer, maar ook voor Frankrijk een cadeau!’ — Ronald Giphart
Onno Kleyn is al ruim dertig jaar culinair schrijver en wijnjournalist. Hij heeft vaste rubrieken in de Volkskrant en schrijft voor diverse andere tijdschriften. Kleyn publiceerde tientallen boeken en artikelen, vooral over Italië, Frankrijk en eten, smaak en wijn. In 2011 richtte hij de Academie Culinair Schrijven op, waar hij aankomende culinaire talenten begeleidt. Eerder verschenen de volgende boeken van zijn hand: Mijn Italië, Luilekkerland en De grote Kleyn.
Code EAN : | 9789038809915 |
Editeur : | Singel Uitgeverijen |
Date de publication : | 18-06-2021 |
Format : | Relié |
Langue(s) : | néerlandais |
Hauteur : | 247 mm |
Largeur : | 180 mm |
Epaisseur : | 31 mm |
Poids : | 984 gr |
Stock : | Disponible |
Nombre de pages : | 336 |