Het nieuwe boek ‘Mangiamo!’ is je ideale reisgezel naar het prachtige Italië en een kookgids met 66 recepten voor een totaalbeleving van 'la bella Italia'.
Met dit boek stap je tussen de plooien van het massatoerisme en in de voetsporen van de Venetiaanse culinair journaliste en (tv-)kok Sarah Puozzo. Mangiamo! is een reisgids die leest als een roman en je kennis laat maken met unieke culinaire en culturele belevingen in Italië.
Van mystieke wijn proeven met de paters van de Karmelietenorde in Veneto tot het eten van fluweelzachte tortellini van de godin Venus in Emilia-Romagna.
Dit is het eerste boek waarbij de bijbehorende playlist, podcast en vlogs ervoor zorgen dat je de reis volledig zelf kunt ervaren en het verhaal tot leven komt. Een unieke beleving!
En helemaal uniek is dat Sarah op woensdag 12 juni naar Atlas & Zanzibar komt voor een smaaktheater! We gaan dus niet alleen de kok achter het boek leren kennen. Sarah brengt ook nog enkele proevertjes mee. En je kent ons intussen al een beetje. We doen daar toch ook wel een lekker glaasje wijn bij zeker!
U begrijpt dat de zitjes voor deze culinaire avond zo
de deur uit zijn. Gooi dus potten en pannen even aan de kant en spurt naar die
inschrijfknop!
Over de auteur
De Italiaanse Sarah Puozzo is meer dan tien jaar actief als culinair schrijver/journalist in België en Nederland. Sinds enkel jaren kan je haar culinaire columns lezen in de Nederlandse en Belgische media. Ze volgde verschillende korte (koks)opleidingen in Italië en Frankrijk en opende in 2020 de eerste Pasta Academy in Nederland en België. Sarah is ook te zien in verschillende culinaire tv-programma’s zoals Open Vuur en Snel, Makkelijk en Lekker op NjamTv.
Ze heeft de Belgische-Italiaanse nationaliteit en woont ondertussen al enkele jaren in Nederland.