Wat zijn de beste reisgidsen voor citytrips?

01
Oktober

Voor citytrips is het aanbod van reisgidsen gigantisch. We bezorgen je hier een overzicht van verschillende soorten reisgidsen die super handig zijn om je reis naar een stad te plannen. Een fysieke reisgids zorgt trouwens meer voor ontspanning tijdens het reizen omdat je zo je smartphone meer kan loslaten. Veel stadsgidsen stimuleren je om de steden te beleven zoals de locals.  We selecteren sowieso de gidsen die het meest geüpdated worden. Ontdek per soort stadsgids waar de focus op ligt zodat je voor je komende citytrip de juiste keuze kan maken.

Time to Momo

Deze fijne trendy stadsgidsen zijn beschikbaar voor enorm veel steden overal ter wereld. Dankzij locals van de stad ontvang je per wijk uitgestippelde wandelroutes en een overzicht van de interessantste highlights zodat je die steden op een exclusieve manier kan ontdekken. Van 1 tot 15 oktober bieden we 20% korting op alle Time to Momo guides



Eyewitness, like a local

"When in Rome, do as the locals do!". Uitgeverij Eyewitness zet ook locals in om voor prachtige steden in Europa, Verenigd Koninkrijk & de Verenigde Staten mooie tips te kunnen geven zodat je de tradities en gewoontes van de bevolking kan beleven en aanvoelen.

The 500 Hidden secretS

Deze stadsgidsen bieden 500 tips die je naar onbekende plekken in de stad brengen. Voor veel steden is het zeker aan te raden om weg te blijven van de typische toeristische attracties. Dus ook met deze gidsen beleef de steden zeker zoals locals.   

Moon GUIDES

Voor steden in USA en midden-Amerika zijn de Moon guides zeker aanraders. De expertise van deze uitgeverij ligt helemaal in Amerika. Naast de gidsen voor alle USA staten en natuurparken zijn hun stadsgidsen heel praktisch en ontdek je zo de mooiste plekken.

Lonley PLaNET city GUIDES

Uiteraard biedt Lonely Planet een heel groot aanbod van stadsgidsen voor bekende steden in Azië, Amerika, Australië, Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Voor sommige steden in de wereld ontdek je alleen bij Lonely Planet een gids. Inhoudelijk zijn deze gidsen zeer inspirerend, praktisch en blijven die helemaal up to date.

Terug naar overzicht