Toerist Modernist

...


Nederlands | 18-04-2023 | 256 pagina's

9789460583421

Paperback / softback


€ 24,95

 A & Z
   Bestelbaar via de webshop
Leverbaar binnen 2 à 5 dagen

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging in België vanaf € 30,00




Beschrijving

Authenticiteit, ambachtelijkheid, traditie en topkwaliteit: dit zijn de belangrijkste troeven en waarden van Elixir d'Anvers. De goudgele kruidenlikeur uit Antwerpen wordt nog altijd volgens hetzelfde recept gestookt als in 1863, het jaar waarin François-Xavier de Beukelaer volgens de overlevering de laatste hand legde aan zijn heerlijke uitvinding.

In dit salontafelboek neemt beroeps-Antwerpenaar Tanguy Ottomer je mee naar de stokerij: naar de productiehal waar Elixir d’Anvers gedistilleerd wordt, en naar de bedrijfsarchieven waar een kleurrijke en indrukwekkende verzameling historisch promotiemateriaal bewaard wordt. De geschiedenis van de stichtende familie de Beukelaer is er tastbaar.

Vandaag is het bedrijf in al zijn nostalgische pracht in handen van de familie Nolet de Brauwere, die streng waakt over de kwaliteit van het product, en tegelijk het merk en het bedrijf klaarstoomt voor een mooie toekomst. Dat die er veelbelovend uitziet, blijkt duidelijk uit de getuigenissen en de recepten van Elixir d’Anvers-fans uit de wereld van de gastronomie: chocolatiers Erik Goossens en Dominique Persoone, cocktailcreator Beka Gogeshvili en chef Seppe Nobels.

Details

EAN :9789460583421
Auteur: 
Uitgever :Luster
Publicatie datum :  18-04-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :130 mm
Gewicht :329 gr
Status :Bestelbaar via de webshop
Leverbaar binnen 2 à 5 dagen
Aantal pagina's :256
Reeks :  Wandelgids